BELANGRIJK NIEUWS RIVM over Griep- en pneumococcenvaccinaties 2020 LET OP DE LOCATIE!

BELANGRIJK NIEUWS RIVM over Griep- en pneumococcenvaccinaties 2020 LET OP DE LOCATIE!

Afgelopen dagen werden enkele nieuwe aspecten van de griepvaccinatie 2020 duidelijk. Er zijn te weinig beschikbare vaccins in Nederland om ieder, die een indicatie heeft, te vaccineren.

Het RIVM schrijft hierover uitvoerig op haar website: Griepprik eerst voor mensen met een medische indicatie en 70-plussers

De vraag naar de griepprik bij de huisartsen lijkt het aantal beschikbare griepvaccins te overstijgen. Daarom heeft staatssecretaris Blokhuis, na advies van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu , besloten om gezonde mensen vanaf 60 tot en met 69 jaar te vragen nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen in ieder geval de meest kwetsbare mensen een griepprik krijgen.
Lees verder op: https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griepprik/verdeling-griepprik

 

 

De jaarlijkse griepvaccinaties (en dit jaar voor de eerste keer ook de pneumococcenvaccinaties voor de groep mensen 73 – 79 jaar oud) vinden plaats op dinsdag 3 November 2020.

De vaccinaties vinden niet, zoals gewoonlijk, op de praktijk plaats maar in buurthuis De Havelaar, Douwes Dekkerstraat 2, 1053 SX Amsterdam. De ingang vindt u aan de kant van de kinderboerderij en het grasveld. U ontvangt binnenkort uw oproepformulier in de brievenbus. Neem dit formulier a.u.b. mee naar de vaccinatielocatie.

VACCINATIETIJDEN ACHTERNAMEN BEGINNEND MET DE LETTER

A t/m F:   van 14.00 tot 14.45 uur

G t/m M:  van 14.45 tot 15.30 uur

N t/m T:   van 15.30 tot 16.15 uur

U t/m Z    van 16.15 tot 17.00 uur

Blijft u a.u.b. buiten wachten tot u wordt binnengehaald en volg a.u.b. de aanwijzingen die gegeven worden op zodat we voldoende afstand kunnen houden van elkaar.

Voor meer informatie over de pneumococcenvaccinatie klik hierCall Now Button
Translate »